«2ο Zografou City RUN 2021» Φόρμα Αίτησης

Δεκ 7, 2021

2 ο Zografou City RUN 2021

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

Όλα τα στοιχεία σας είναι υποχρεωτικά.

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Υπεύθυνος για την επεξεργασία των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων σας είναι το ΝΠΔΔ/ΠΑ του Δήμου Ζωγράφου με έδρα επί της οδού ΑΝΑΚΡΕΟΝΤΟΣ 60 ΖΩΓΡΑΦΟΥ, [ιστοσελίδα: zografouculture.gr.

Το ΝΠΔΔ/ΠΑ του Δήμου Ζωγράφου επεξεργάζεται τα στοιχεία σας προκειμένου να είναι σε θέση να σας παρέχει πληροφορίες για τη διεξαγωγή του αγώνα. Το ΝΠΔΔ/ΠΑ του Δήμου Ζωγράφου εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που απαιτούνται για την ασφάλεια της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και την αποφυγή παραβίασής τους, ενώ επεξεργάζεται τα δεδομένα σας μόνο για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που θέτει.

Πέρα από την επεξεργασία των δεδομένων στο πλαίσιο της συμμετοχής σας στον αγώνα, θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας:

Συναινώ στη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας μου για την αποστολή ενημερωτικού υλικού από το ΝΠΔΔ/ΠΑ του Δήμου Ζωγράφου αναφορικά με επόμενες Διοργανώσεις και τη δυνατότητα συμμετοχής μου σε αυτές.


Η συγκατάθεσή σας παρέχεται ελεύθερα και μπορείτε να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή και χωρίς αιτιολογία επικοινωνώντας μαζί μας. Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν θίγει την νομιμότητα της επεξεργασίας των στοιχείων σας έως την στιγμή εκείνη.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Συμφωνώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου στοιχείων και συναινώ στη χρήση της εικόνας μου για τους σκοπούς του Προγράμματος Εθελοντισμού της Διοργάνωσης και του ΝΠΔΔ/ΠΑ του Δήμου Ζωγράφου σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου. Η παρούσα Αίτηση Συμμετοχής αναφέρεται αποκλειστικά στην προσφορά των εθελοντικών υπηρεσιών μου και δεν αναφέρεται σε καμία περίπτωση έμμισθης εργασιακής σχέσης. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον της Διοργάνωσης για τυχόν σωματική βλάβη από οποιαδήποτε αιτία στη διάρκεια του αγώνα ή αμέσως μετά το τέλος του. Αποδέχομαι επίσης την ελεύθερη χρήση του ονόματος μου/εικόνας μου από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Προσοχή: Σε περίπτωση ανηλίκου η αίτηση υπογράφεται από τον κηδεμόνα του ο οποίος αποδέχεται τους όρους συμμετοχής του Προγράμματος Εθελοντισμού της Διοργάνωσης.