Θεατρικό εργαστήρι

Ο Δήμος Ζωγράφου διαθέτειαπό τη δεκαετία του 80’ το δικό του θεατρικό εργαστήρι και διοργανώνει από το 1986 τους Πανελλήνιους θεατρικούς αγώνες ερασιτεχνικών θιάσων.

Στόχος του θεατρικού εργαστηρίου το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες είναι η παροχή βασικών γνώσεων και υποκριτικών εργαλείων σε όσους αγαπούν το θέατρο και θέλουν να μάθουν γι αυτό. Η επαφή με την υποκριτική τέχνη γίνεται μέσω αυτοσχεδιασμών, θεατρικών κειμένων, σωματικής έκφρασης και παραστασιακής εμπειρίας. Το θεατρικό εργαστήρι ανεβάζει δικές του παραγωγές που πειραματίζονται πάνω σε διαφορετικό υποκριτικό σκηνοθετικό και καλλιτεχνικό υλικό ενώ οι παραστάσεις που τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής του κοινού και έχουν αποσπάσει διακρίσεις. με την συμβολή σημαντικών δασκάλων και καλλιτεχνών.

Στο εργαστήριο λειτουργούν τμήματα αρχαρίων, μεσαίων, προχωρημένων ενώ πολύ σημαντικοίσκηνοθέτες και δάσκαλοι υποκριτικής αναλαμβάνουν νακατευθύνουν τους ερασιτέχνες ηθοποιούς.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κτίριο της οδού Ανακρέοντος 60 αλλά και σε άλλους διαθέσιμους χώρους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πολιτισμος και Αθλητισμος

Δομες και Εγκαταστασεις