προκήρυξη Θεατρικών Αγώνων 2020

ΔΗΜΟΣ  ΖΩΓΡΑΦΟΥ                                                                 Ζωγράφου, 25/5/2020

ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ                                                   

Δ/νση: Ανακρέοντος 60, Ζωγράφου, Τ.Κ. 157 71

τηλ. 210-7481396

Πληροφορίες : Κορίνα Αντωνοπούλου

Email: nppolitismoudz@gmail.com

Site: zografouculture.gr

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο fb: https://www.facebook.com/politismosathlitismoszografou/?modal=admin_todo_tour

 

Πρόσκληση

προς Ερασιτεχνικά Θεατρικά Σχήματα Δήμων, Πνευματικών Κέντρων, Συλλογικοτήτων, Πανεπιστημίων  κ.λ.π.

 

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ 34ων ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

 

Οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων που διοργανώνονται από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου 34  χρόνια αδιαλείπτως, θα πραγματοποιηθούν και φέτος, με συνέπεια και ευθύνη απέναντι στο θεσμό και  λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.

Το ΝΠΔΔ προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες ερασιτεχνικές ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο θεσμό μας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου, μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2020.

Η επιλογή των θεατρικών σχημάτων που θα λάβουν μέρος στο διαγωνιστικό μέρος, θα γίνει από την Προκριματική Επιτροπή, ενώ στο τέλος των Αγώνων η Κριτική Επιτροπή θα αξιολογήσει και θα βραβεύσει όσους διακριθούν στις κατηγορίες για τις οποίες θα θεσπιστούν βραβεία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους από τη Δευτέρα 25 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 (ημ/νια κατάθεσης), καταθέτοντας ταχυδρομικό φάκελο, (τα αρχεία που θα περιέχονται να είναι σε ηλεκτρονική μορφή δηλ. usb ή dvd) με τα ακόλουθα δικαιολογητικά αποστέλλοντας στη διεύθυνση του Νομικού Προσώπου:

  1. Ιστορικό θεατρικής ομάδας (φορέας, επωνυμία, σκοπός)
  2. Θεατρικό έργο (τίτλος, σύντομη περίληψη της υπόθεσης, διάρκεια, διάλειμμα)
  3. Σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα
  4. Συντελεστές, διανομή ρόλων (αριθμός συντελεστών, ηθοποιών –σε πεζά γράμματα)
  5. Φωτογραφίες ή σκίτσα σκηνικών – κοστουμιών
  6. Φωτογραφίες και dvd από την παράσταση ή πρόβα του έργου
  7. Πρόγραμμα και αφίσα, εφόσον υπάρχουν
  8. Έγγραφες άδειες πνευματικών δημιουργών. Οι άδειες για τα προστατευόμενα από Πνευματική Ιδιοκτησία Έργα διασφαλίζονται από τους συμμετέχοντες και πρέπει να χορηγούνται με την υποβολή της αίτησης (για διευκόλυνσή σας, το τηλ. για την Ε.Ε.Θ.Σ. είναι 210-3310521 και για την Σ.Ο.Π.Ε. είναι 210- 6857481)
  9. Όνομα υπευθύνου επικοινωνίας, τηλέφωνα (σταθερό και κινητό), e-mail.
  10. Το υλικό δεν επιστρέφεται

 

Τα θεατρικά σχήματα θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της προκριματικής διαδικασίας έως και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020.

 

Σας περιμένουμε στους 34ους Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων, έναν θεσμό ο οποίος καθιερώθηκε, ανανεώνεται συνεχώς και παραμένει στο Δήμο μας χάρη στη δική σας συμμετοχή και αγάπη για την τέχνη και τη δημιουργία.

 

Καλή Επιτυχία & Καλή Συνεργασία!

 

Η οργανωτική επιτροπή των 34ων Πανελλήνιων Θεατρικών Αγώνων