MUSIC NOW 2019!

ΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

(21 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου 2019)

 

Το «Μusic now- μέρες μουσικής στην πόλη» που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά στο Δήμο Ζωγράφου από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου,  αναγνωρίζεται από καλλιτέχνες και κοινό ως ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά Φεστιβάλ που λαμβάνουν χώρα την καλοκαιρινή περίοδο στην Αθήνα.

Αποτελεί έναν πολιτιστικό θεσμό υψηλού επιπέδου, ο οποίος  δημιουργήθηκε στη λογική ότι ο πολιτισμός δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά δικαίωμα όλων των πολιτών, και συνδέεται άμεσα με την αλληλεγγύη προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Για το λόγο αυτό η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη, ενώ με την προαιρετική συνεισφορά των θεατών στο κοινωνικό Παντοπωλείο και το κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ζωγράφου ενισχύονται οι οικογένειες που μας χρειάζονται δίπλα τους.

Για τις φετινές εκδηλώσεις που ξεκινούν από 21 Ιουνίου (Παγκόσμια μέρα μουσικής) και διαρκούν έως και 14 Ιουλίου και θα γίνουν στη Βίλα Ζωγράφου, στο υπαίθριο δημοτικό Θέατρο, στο Πάρκο Γουδή και στην Πλατεία Τερζάκη, επιμεληθήκαμε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με εξαιρετικούς καλλιτέχνες και δημιουργούς.

Στις μουσικές Ζωγραφιώτικες νύχτες επιλέξαμε να ταξιδέψουμε  με: Λαυρέντη Μαχαιρίτσα & Νίκο Πορτοκάλογλου, Βαγγέλη Γερμανό, Νίκο Ζιώγαλα, Μανώλη Φάμελλο, Μιρέλλα Πάσχου, σε ένα  καλοκαιρινό πάρτι – συναυλία σε  συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, Χρήστο Θηβαίο  & String Demons. Μίλτο Πασχαλίδη, Φωτεινή Βελεσιώτου & Σωτήρη Μπαλλά, Παυλίνα Βουλγαράκη, Polis Ensemble, Nalyssa Green, Sugahspank! Lou is,   Παναγιώτη Κωνσταντακόπουλο & Ανδρέα Κουλουμπή, Γιάννη Θωμόπουλο, Παρασκευή Μπιζά Ηλία Λογοθέτη, Μαρία Ζαχαρή, Ορχήστρα NOSTOS του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, Στέλλα Κονιτοπούλου, Νάνσυ Παπακωνσταντίνου . Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν και οι καλλιτεχνικές δομές του ΝΠΔΔ: το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Ζωγράφου με την παράσταση της κωμωδίας του Αριστοφάνη «Σφίγγες», τα χορευτικά τμήματα παραδοσιακών χορών, και το Δημοτικό Ωδείο.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και το σχεδιασμό της διοργάνωσης ανέλαβε η Βασιλική Στρακαντούνα, πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου

Ακολουθεί το πρόγραμμα σε συνοπτική και αναλυτική μορφή.

 

 Συνοπτικό πρόγραμμα MUSIC NOW 2019

Παρασκευή 21 Ιουνίου – Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, ώρα 21.00

Μουσικό Σχολείο Αλίμου- «Ορχήστρα NOSTOS»

 

Σάββατο 22 Ιουνίου – Βίλα Ζωγράφου, ώρα 21.00

Χρήστος Θηβάιος & String  Demons

 

Κυριακή 23 Ιουνίου –Βίλα Ζωγράφου,  ώρα 21.00

Μίλτος Πασχαλίδης

 

Δευτέρα 24 Ιουνίου – Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο,  ώρα 21.00

«Α Tribute to Leonard Cohen»

Nalyssa Green, Sugahspank! & Lou is

 

Τρίτη  25 Ιουνίου – Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο,  ώρα 21.00

«Κάλβος-Σολωμός -Βρετάκος»

Συνθέτης  Π. Κωνσταντακόπουλος

 

Τετάρτη  26 Ιουνίου – Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο,  ώρα 21.00

Συγκρότημα POLIS Ensemble 

 

Πέμπτη  27 Ιουνίου – Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο,  ώρα 21.00

Φωτεινή Βελεσιώτου και Σωτήρης Μπαλλάς

 

Παρασκευή  28 Ιουνίου – Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο,  ώρα 21.00

Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου

 

Σάββατο  29 Ιουνίου – Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο,  ώρα 21.00

Παυλίνα Βουλγαράκη

 

Πέμπτη 4 Ιουλίου /2019 Πάρκο Γουδή (49 στρ.),  ώρα 21.00

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας  &  Νίκος Πορτοκάλογλου.

Μανώλης Φάμελλος,  Βαγγέλης Γερμανός, Νίκος Ζιώγαλας, Διονύσης Τσακνής, Μπλέ, Κίτρινα Ποδήλατα, Μιρέλα Πάχου

 

Τρίτη 9/ Ιουλίου/2019    Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, ώρα 21.00

Τμήματα παραδοσιακών χορών Δήμου Ζωγράφου

Τετάρτη 10/ Ιουλίου /2019    Πλατεία Τερζάκη, Άνω Ιλίσσια, ώρα 21.00

Στέλλα Κονιτοπούλου και η ορχήστρα της

 

11-14 / Ιουλίου /2019 Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο,  ώρα 21.00

«Σφήκες» του Αριστοφάνη

Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Ζωγράφου

 

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MUSIC NOW 2019

 

Παρασκευή 21 Ιουνίου – Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο –  ώρα 21:00

Μουσικό Σχολείο Αλίμου – Ορχήστρα NOSTOS

Η ορχήστρα ”NOSTOS” του Μουσικού Σχολείου Αλίμου απαρτίζεται από 50 περίπου μαθητές ηλικίας 12-17 ετών .Δημιουργήθηκε το 2013, στην καρδιά της οικονομικής κρίσης στην πατρίδα μας, με σκοπό να φέρει  σε επαφή τους μαθητές της με σημαντικούς σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και ταυτόχρονα να προβάλλει τον πολιτισμό της χώρας μας στο εξωτερικό.

Την ορχήστρα ”NOSTOS” διευθύνει ο Δημήτρης Αρβανιτίδης

1α βιολιά: Σ. Ευαγγελιστή, Μ.Τζίμα, Σ. Γιουργουλή, Π. Παπαδημητριάδης, Φ. Ασημάκης, Γ. Δασκαλάκης, Α. Αλυγιζάκη, Α. Σφακιανάκη, Α. Διαμαντή, Σ. Μπρακατσούλα  2α βιολιά: Α. Φρατζεσκάκης, Χ. Πορφύρη, Χ. Χουντή, Λ. Αλυφαντή, Χ. Μπουρνάς  βιόλα:. Π. Αποστολάκου 1 α τσέλα: Φ.Μαρσέλλου, Ζ.Δόμβρου-Ράιαν, Ο.Τάσσης  2 α τσέλα: Ε.Μαρονικολάκη, Δ. Μανωλιουδάκη, Τ. Θεοδωροπούλου, Μ.Ροζίνου, Δ. Μπολάνη  κοντραμπάσα: Α.Γραβάνη, Ε. Τζίκα  φλάουτα: Α. Καποδίστρια, Τ. Αξιομακάριου, Μ. Σούκερα  κλαρινέτα: Π. Πονηρού Ε. Μενούνου  Φαγκότο: Β. Ιωακειμίδης Σαξόφωνα: Ε. Τσέλιου, Μ. Παπαδοπούλου Μαρία 1ες κιθάρες: Μ. Γρηγοριάδη, Μ. Γιουργουλής, Η.Καραμηνά, Σ. Μπαλτούμα Ε. Κυριακοπούλου  2ες κιθάρες: Μ. Χανιά, Λ.Συκαρά , Μ. Ακρίδα, Ν. Εκσιέλ, Δ. Σταυροπούλου, Μ. Ζυγοροδήμου. Ο. Ράπτης Μαντολίνα: Γ. Αργυρόπουλος, Α. Κοντορούσης, Ν. Παρνασσάς ακορντεόν: Χ. Λερογιάννη Τρομπέτα: Κ. Γουλιέλμου  Πιάνο: Α. Ιωάννου, Μ. Παγουρτζή , Τραγούδι και Κρουστά: Μ. Παγουρτζή Μελίνα, Ν. Εκσιέλ

 

Σάββατο 22 Ιουνίου – Βίλα Ζωγράφου –  ώρα 21:00

Χρήστος Θηβαίος & String Demons 

Εξάρχεια. Του χθες και του σήμερα. Το αποτύπωμα τους στο παρόν αναζητά ο Χρήστος Θηβαίος, σε μια «Βόλτα στα Εξάρχεια», τη γειτονιά που αγαπά και κατοικεί από μικρός. Μαζί του οι εκρηκτικοί String Demons, Κωνσταντίνος και  Λυδία Μπουντούνη, το ντουέτο των αιρετικών εγχόρδων, που ξεχώρισε με τις αναιδείς και πρωτότυπες διασκευές του σε τραγούδια κλασικής, rock, δημοτικής και pop μουσικής.

Ο  Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα.

 

Κυριακή 23 Ιουνίου – Βίλα Ζωγράφου –  ώρα 21:00

Μίλτος Πασχαλίδης

Ο Μίλτος, και η μπάντα του σε ένα αξέχαστο  μουσικό ταξίδι. Όλα με το προσωπικό του στίγμα : την πετυχημένη του ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη δυνατή σύνδεσή του με τον κόσμο. Η βραδιά στη Βίλα Ζωγράφου θα τα έχει όλα : παραμύθια, κακές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία, παλιά και αγαπημένα, όπως “το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος”, “Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης”, τις “Βυθισμένες Άγκυρες”, αλλά και νέες επιτυχίες

Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά,

Νίκη Γρανά – πιάνο, ακορντεόν,

Πάρις Περυσινάκης – λύρα, μαντολίνο,

Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα,

Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο,

Πασχάλης Κολέντσης – ηχοληψία,

Μανώλης Μπράτσης – φωτισμοί

 

 Δευτέρα 24 Ιουνίου – Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο – ώρα 21:00

«Α Tribute to Leonard Cohen

 Nalyssa Green, Sugahspank! & Lou is 

Ένα μουσικό αφιέρωμα στον Leonard Cohen. Μία ζωντανή μουσική σύμπραξη αφιερωμένη στην μουσική και το έργο του. Τρεις νέες τραγουδίστριες ερμηνεύουν τα τραγούδια που έχει σφραγίσει ο ίδιος με τη χαρακτηριστική βαριά φωνή του, με τη συνοδεία τριών εξαιρετικών μουσικών.

Σεραφείμ Μπέλλος – ντραμς

Γιώργος Δελλής – πλήκτρα

Άδωνις Γουλιέλμος – κιθάρα

 

Τρίτη  25 Ιουνίου – Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο –  ώρα 21:00

Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος

 Ο συνθέτης Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος παρουσιάζει τις δικές του συνθέσεις σε ποίηση των Ανδρέα Κάλβου, Διονυσίου Σολωμού και Νικηφόρου Βρεττάκου.

Τραγουδούν: Ανδρέας Κουλουμπής, Γιάννης Θωμόπουλος, Παρασκευή Μπιζά.

Απαγγέλουν οι ηθοποιοί: Ηλίας Λογοθέτης, Μαρία Ζαχαρή.

Στο πιάνο, ο συνθέτης.

 

Τετάρτη  26 Ιουνίου – Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο – ώρα 21:00

POLIS Ensemble 

Έξι μουσικοί της νέας γενιάς  αποτελούν το συγκρότημα POLIS Ensemble , έχοντας στο ενεργητικό τους πολύ σημαντικές συνεργασίες και με ρεπερτόριο που αφορά κυρίως στις λόγιες μουσικές της Ανατολικής Μεσογείου, συνθέσεις της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής και της Οθωμανικής κλασσικής μουσικής, ανώνυμα τραγούδια και σκοπούς της περιοχής, καθώς και πρωτότυπες προσωπικές συνθέσεις των μελών του. Στην παράσταση θα ακουστούν και συνθέσεις των Μάνου Χατζιδάκι, Κώστα Γιαννίδη και άλλων ελλήνων συνθετών σε άριστες ενορχηστρώσεις.

Νίκος Παραουλάκης– νέυ, καβάλ, φλογέρα

Γιώργος Κοντογιάννης– λύρα

Στέφανος Δορμπαράκης– κανονάκι

Αλέξανδρος Καψοκαβάδης– πολίτικο λαούτο

Μανούσος Κλαπάκης– κρουστά

Θεόδωρος Κουέλης– κοντραμπάσο

 

Πέμπτη  27 Ιουνίου – Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο –  ώρα 21:00

Φωτεινή Βελεσιώτου  & Σωτήρης Μπαλλάς. 

Η Φωτεινή μοιράζεται μαζί μας τις μουσικές που αγαπάει παρέα με τους μουσικούς που τους νιώθει σαν οικογένειά της,. Εκτός από τα αγαπημένα «μέλισσες», «διόδια», «στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας ενω θα ακούσουμε και νέα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο νέο της δίσκο που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες. Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς.

Νίκος Παπαναστασίου – ενορχήστρωση, πιάνο, ακορντεόν,

Γιώργος Καραμφίλλης -μπουζούκι, – τζουρά – μπαγλαμά

Διονύσης Μακρής- μπάσο

Θωμάς Κωστούλας – τύμπανα.

 

 Παρασκευή  28 Ιουνίου -Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο –  ώρα 21:00

Δημοτικό Ωδείο  Ζωγράφου

Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση από δασκάλους και μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου, με «κλασσικά» έργα και τραγούδια από το παγκόσμιο ρεπερτόριο σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Τραγούδια αλλοτινά του σήμερα». Συμμετέχουν: η ορχήστρα και οι χορωδίες του Ωδείου, κιθαριστικά σύνολα, ορχήστρα μπουζουκιών, οι νέοι σολίστ των τμημάτων τραγουδιού και βιολιού και η καθηγήτρια τραγουδιού Νάνσυ Παπακωνσταντίνου, με συνοδεία κλαρινέτου (Θ. Κατερινάκης), πιάνου (Ά.  Βελεγράκης) και ντραμς (Δ. Βαρζαμπετιάν).

Καθηγητές, υπεύθυνοι προετοιμασίας: Μαριάνθη Πετριτσοπούλου, Άγγελος Μαρκιόρι, Γκαλίνα. Μπράτουσκα, Άννα. Παγκαδάκη, Κωνσταντίνος. Τσερεγκώφ, Δημήτρης Ουρανός, Παναγιώτης. Βλαχάκης, Θανος. Θάνος, Γιάννης. Κεφαλληνός, Ελένη. Καραβούζη.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση : Στάθης Ουλκέρογλου

 

Σάββατο   29 Ιουνίου – Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο –  ώρα 21:00

Παυλίνα Βουλγαράκη

Ένα από τα πιο δυναμικά και φρέσκα ταλέντα της σύγχρονης ελληνικής  μουσικής σκηνής, η Παυλίνα Βουλγαράκη, χορεύει με το καλοκαίρι για να συναντήσει παλιούς και νέους φίλους και να μοιραστούν αναμνήσεις και όνειρα.

Κωστής Βήχος Ενορχηστρώσεις /  Μπάσο – φωνή
Μιχάλης Βρέττας, Βιολί – φωνή
Κατερίνα Λιάκη, Πιάνο

Κιθάρα,  Γιώργος Καρδιανός,

Αλέξης Σταυρόπουλος, Τύμπανα:

 

Πέμπτη 4/7/2019 –  Πάρκο ΓΟΥΔΗ  (εντός 49 στρ.) –  ώρα 21:00

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας  &  Νίκος Πορτοκάλογλου.

Συμμετέχουν: Βαγγέλης Γερμανός, Νίκος Ζιώγαλας, Κίτρινα Ποδήλατα, Μπλέ, Μιρέλα Πάχου, Διονύσης Τσακνής. Τη συναυλία ανοίγει ο Μανώλης Φάμελλος με το συγκρότημά του

Μια μουσική παράσταση- απολογισμός του έργου των δυο αγαπημένων δημιουργών  Λαυρέντη και Νίκου  και  ταυτόχρονα μία γιορτή, φόρος τιμής στις ετερόκλητες επιρροές τους και αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της πορείας τους με εκλεκτούς καλεσμένους.!!! Η παράσταση συνδιοργανώνεται με  την Περιφέρεια Αττικής.

Συμμετέχουν:

Steve Tesser κιθάρα, τραγούδι

Αγάπη Διαγγελάκη τραγούδι, γιουκαλίλι, κρουστά

Παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου

Μαζί τους οι :

Βύρων Τσουράπης μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, τραγούδι

Ηλίας Λαμπρόπουλος βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι, τραγούδι

Άκης Αμπράζης μπάσο, κρουστά

Δημήτρης Καλονάρος τύμπανα, κρουστά

Φίλιππος Σπυρόπουλος κρουστά, τύμπανα

Τον ήχο  επιμελούνται ο Γιώργος Καραγιαννίδης και ο  Άκης Πασχαλάκης

Τα φώτα επιμελείται ο Φίλιππος Τρέπας.

 

Τρίτη 9/7/2019 –  Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο – Ώρα 21.00

«Δώσ΄τε του χορού να πάει»

Τμήματα παραδοσιακών χορών Δήμου Ζωγράφου 

Τα τμήματα παραδοσιακών χορών του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας και εξαιρετικών μουσικών,  θα  χορέψουν και θα τραγουδήσουν χορούς απ΄ όλη την Ελλάδα σε ένα πρόγραμμα γεμάτο καλοκαιρινούς ρυθμούς και χρώματα  με στόχο να συμπαρασύρουν  στο χορό  και το τραγούδι όλους τους θεατές .

Παίζουν οι μουσικοί

Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, κλαρίνο

Ιορδάνης Κουζινόπουλος, λαούτο

Γιάννης Γευγελής, κρουστά

Θεολόγος Μιχελής, βιολί

Μαρώ Καβαλιέρου, τραγούδι

Γιάννης Φωτιάδης, ποντιακή λύρα

Χριστόφορος Κοσμίδης, αγγείο-φλογέρα

Λιάνα Χαραλαμπίδου, τραγούδι

 

Τετάρτη 10/7/2019 –   Πλατεία Τερζάκη – Άνω Ιλίσια – ώρα 21:00

Στέλλα Κονιτοπούλου 

Η Στέλλα Κονιτοπούλου & η ορχήστρα της, σε ένα αξέχαστο, παραδοσιακό γλέντι µε τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Μαζί της, παίζουν και τραγουδούν καταξιωμένοι µουσικοί και, όλοι µαζί, ανεβάζουν το κέφι και σκορπίζουν άρωµα Ελλάδας!

Μαζί με τον κόσμο θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν τα μέλη των τμημάτων παραδοσιακών χορών Δήμου Ζωγράφου

Βασίλης Κλουβάτος, βιολί

Ιωάννα Ρήγα, σαντούρι

Δημήτρης Ράπτης, λαούτο

Βασίλης Ι. Οικονόμου, τουμπελέκι, νταούλι, ντέφι

 

Πέμπτη 11/7/2019  έως  Κυριακή 14 /7/2019 –  Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο –   ώρα 21:00

Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Ζωγράφου

«Σφήκες» του ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ   

Μια κωμωδία  που πραγματεύεται  τη δικομανία των Αθηναίων ενώ παράλληλα ασκεί κριτική στον  Κλεωνα που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 422 π.Χ.  .  Είναι μια πολιτική – κοινωνική κωμωδία και (μαζί με τους Ιππείς) αποτελούν την πιο κατακριτική και ειρωνικότατη καταγγελία για την εξουσία και την άφεση που δίνει ο πόλεμος στους διαχειριστές των κοινών

Μετάφραση – Διασκευή : Θεατρική ομάδα

Σκηνοθεσία : Νίκος Γκεσούλης

Χορογραφία : Ναταλία Στυλιανού

Σκηνικά – Κοστούμια : Ματίνα Γεωργά

Μουσική : Σπύρος Καλλιβωκάς

Αφίσα : Ματίνα Γεωργά – Δημήτρης Παπαστάμος

Βοηθός Χορογράφου : Ειρήνη Τσιτσέ

Βοηθός Σκηνοθέτη : Μαρία Γαλέα

 

Τους ρόλους ερμηνεύουν:

Φιλοκλέωνας : Αντώνης Τσαχαλίδης

Βδελυκλέωνας : Δημήτρης Βαΐτσης

Ξανθίας : Ηλίας Ροδόπουλος

Σωσίας : Γεωργία Σάββα

Χορός

Αγνή Μπαλή, Αποστολία Φραγκούλη, Ανδριάννα Πρωτοπούλου, Βασίλης Φρέντζος, Γιασεμή Φώτεινα, Γιώργος Δερέμπεης , Γιάννης Κύριλλος, Δωροθέα Μιχαλοπούλου

Έλενα Στεφανοπούλου, Ειρήνη Τσιτσέ, Θεοδώρα Κακαράντζα, Ιωχανάς Ιωχανάν

Κώστας Παπανικολάου, Λουΐζα Μιχαλακοπούλου, Μαρία Γαλέα, Μαρία Ιωχανά

Μαρία Παγιάτη – Λαλιώτη, Μαίρη Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ρουμελιώτης

Στέλιος Δερέμπεης, Σταυρούλα Ευαγγελοπούλου, Τίνα Μητά, Χριστίνα Αποστολοπούλου, Χριστίνα Γκεσούλη, Χρυσοβαλάντω Νούλα

 

Η σελίδα μας στο facebook από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις και τις δραστηριότητες του ΝΠΔΔ είναι:

https://www.facebook.com/Music-now-%CE%9C%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%96%CF%89%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%85-1461347520846102/ 

 

ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 

Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ      

Ανακρέοντος 60, Ζωγράφου

Τηλ. 210 7481396

fax: 210 7713802

e-mail: nppolitismoudz@gmail.com