METΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
 
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ζωγράφου, μεταστεγάστηκε από σήμερα 29/7/2019, σε νέο χώρο, στο κέντρο της πόλης, στο εμπορικό κέντρο ΑΝΟΙΞΗ (Λ. Παπάγου 30-32).
Η μετακόμιση από το χώρο του 3ου ορόφου της οδού Κρίνων 24, κρίθηκε επιβεβλημένη από όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου και το ΔΣ του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς ο εν λόγω χώρος λόγω της καταλληλότητας του, θα αξιοποιηθεί άμεσα για τη δημιουργία αιθουσών για τη φιλοξενία παιδικού σταθμού η τάξεων προσχολικής αγωγής, ώστε να μην μείνει κανένα παιδί εκτός δομών από την ερχόμενη χρόνια αλλά και να δημιουργηθεί μία Βιβλιοθήκη αντίστοιχη των απαιτήσεων των καιρών μας.
Μια σύγχρονη Βιβλιοθήκη και Κέντρο πληροφόρησης, με υπηρεσίες και τμήματα που θα καλύπτουν τις πολλαπλές και ιδιαίτερες ανάγκες μιας πόλης που περιστοιχίζεται από τα δυο μεγαλύτερα ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας.
Μια Βιβλιοθήκη, Κέντρο κοινότητας, όπου όλοι οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται και να συμμετέχουν στις ποικίλες δράσεις που θα αναπτύσσονται στους χώρους της .
Η Βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει για το κοινό από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 τις ακόλουθες ημέρες και ώρες.
Δευτέρα και Τετάρτη: 08:00 – 18:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 08:00 – 15:00
https://opac.zografou.gov.gr/cgi-bin/koha/opac-main.pl