Για πρώτη φορά το πρόγραμμα Be Active της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ήρθε στην πόλη του Ζωγράφου, με πρωτοβουλία του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου και βοήθησε εκατοντάδες παιδιά να γνωρίσουν το τένις.

Το κλειστό γυμναστήριο Ζωγράφου μεταμορφώθηκε σε ένα μεγάλο γήπεδο τένις και άνθρωποι της Ομοσπονδίας τένις σε συνεργασία με το πρόγραμμα Be Active της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τα τρία σωματεία αντισφαίρισης της περιοχής, του Ο.Α. Ζωγράφου, του Ο.Α. Γουδιού και του Α. Κ. Ζωγράφου, άλλα και τους γυμναστές των σχολείων, έδειξαν στα παιδιά τριών δημοτικών σχολείων, τα μυστικά του τένις.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιώργος Γιαννακόπουλος, ο οποίος και ευχαρίστησε όλους του συνεργαζόμενους φορείς για την επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς και ο Αντιπρόεδρος Δήμος Μπουλούκος.

Στόχος του Νομικού Προσώπου είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με τη Γ.Γ.Α. και το πρόγραμμα Be Active, προκειμένου όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων να γνωρίσουν διαφορετικά αθλήματα και να μάθουν ν’ αγαπούν τον αθλητισμό.