Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου ανακοινώνει ότι το Ιλίσιο Κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό για την Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου λόγω εργασιών στην εγκατάσταση του φυσικού αερίου.

Οι συγκεκριμένες εργασίες κρίθηκαν επιβεβλημένες, κατόπιν ελέγχου που έγινε από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής,  ώστε να διαφυλαχθούν, η ασφάλεια όσων εισέρχονται στο χώρο του κολυμβητηρίου καθώς και η ομαλή λειτουργία της πισίνας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ηδη έχουν ειδοποιηθεί τα σωματεία που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων να μην προγραμματίσουν δραστηριότητες αυτό το διήμερο, ώστε μετά το τέλος των εργασιών, η πισίνα να παραδοθεί προς χρήση με όλους τους κανόνες ασφαλείας να τηρούνται κανονικά.

Προτεραιότητα της νέας διοίκησης του ΝΠΔΔ είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου να λειτουργούν, αφού πρώτα διασφαλιστούν η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των αθλητών και των αθλητριών, γι’ αυτό και δόθηκε η εντολή για δύο ημέρες να μην λειτουργήσει το κολυβητήριο.