Σε μία πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή εξελίχθηκε η παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Τερζόπουλου «Η χριστουγεννιάτικη περιπέτεια του Ηλία» που έγινε στη Βίλα Ζωγράφου, από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, στο πλαίσιο των «Χαρτογραφημάτων» 2019.

Δεκάδες παιδιά μαζί με τους γονείς τους, πλημμύρισαν τον πανέμορφο χώρο της Βίλας Ζωγράφου και ξεκίνησαν με δημιουργικό παιχνίδι από την επιμορφώτρια του τμήματος Θεατρικού Παιχνιδιού του ΝΠΔΔ, ηθοποιό και σκηνοθέτη Ανατολή Αθανασιάδου.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Τερζόπουλος παρουσίασε το βιβλίο και μετά τα παιδιά έγραψαν  τα δικά τους γράμματα στον Αγιο Βασίλη. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κέρασμα από παραδοσιακούς κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

Τα παιδιά και τους γονείς υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμος Μπουλούκος που είπε: «Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους και κυρίως είναι μία γιορτή αγάπης. Θα ήταν όμορφο αυτές τις ημέρες, να ανοίξετε τις καρδιές σας και να μοιράσετε αγάπη και σε συνανθρώπους μας που τη στερούνται. Η νέα διοίκηση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ζωγράφου θα συνεχίσει με πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις να είναι κοντά στους πολίτες του Ζωγράφου, προβάλλοντας τα οφέλη του πολιτισμού και του αθλητισμού».

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ζωγράφου Θοδωρής Μετικαρίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γκρέκας.