Μία σειρά από σπουδαίες παροχές παρέχει το Zografou City Run που θα διεξαχθεί στην περιοχή του Ζωγράφου στις 8 Δεκεμβρίου, με σημείο εκκίνησης τη Βίλα Ζωγράφου στις 10:00

Για όλους τους δρομείς θα υπάρχει τεχνικό T Shirt, τσάντα πλάτης, μετάλλιο και δωρεάν φωτογραφίες, προκειμένου να θυμούνται για πάντα τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Οι δρομείς των 5χλμ. θα έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του χρόνου τους και την αγωνιστική φωτογραφία τους, μέσω ειδικής εφαρμογής στο site της Διοργάνωσης.

Οι συμμετέχοντες των 2,5 χλμ. & 1 χλμ. θα μπορούν να εκτυπώσουν το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής από το site της Διοργάνωσης.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, ενώ οι εγγραφές για τον αγώνα των 5 χλμ. έχουν κλείσει καθώς μέσα σε λίγες ημέρες έγινε sold out ο αγώνας.

Οι εγγραφές συνεχίζονται για:

  • Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ. (δυναμικό βάδισμα, αγώνας για μαθητές γυμνασίων και λυκείων)
  • Αγώνα Δρόμου 1 χλμ. αποκλειστικά για μαθητές Δημοτικών σχολείων και τους συνοδούς τους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι ειδικές κατηγορίες: ΑμεΑ, ΚΑΠΗ

Δηλώσεις εγγραφής γίνονται στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου 09:00 – 15:00 και ηλεκτρονικά στις εξής διευθύνσεις, με τους μαθητές να χρειάζονται την έγκριση των γονέων τους:

  • Στον αγώνα δρόμου των2,5 χλμ. μπορούν να μετέχουν δρομείς άνω των 12 ετών.
  • Στον αγώνα του 1 χλμ. μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών. Δρομείς κάτω των 10 ετών πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς και κηδεμόνες τους. Επίσης, στο 1 χλμ. μπορούν να λάβουν μέρος οι ειδικές κατηγορίες ΑμεΑ και ΚΑΠΗ.
  • Στον αγώνα των 2,5 χλμ. μετέχουν οργανωμένα και οι μαθητές Γυμνασίων των Σχολικών Μονάδων.
  • Στον αγώνα του 1 χλμ. μετέχουν οργανωμένα και οι μαθητές των Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξης).

Τον αγώνα διοργανώνουν τα Αθλητικά Σωματεία ΓΑΣ Ιλισός και ΠΑΣ Ζωγράφου και o  Σύλλογος Αθλούμενων Πολυτεχνειούπολης Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου (ΣΑΠΠΑΖ),σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.