Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου σε συνεργασία με τα Αθλητικά Σωματεία ΓΑΣ Ιλισός και ΠΑΣ Ζωγράφου και τον Σύλλογο Αθλούμενων Πολυτεχνειούπολης Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου (ΣΑΠΠΑΖ), διοργανώνουν λαϊκό αγώνα δρόμου με ελεύθερη συμμετοχή με τον τίτλο Zografou City Run.

O αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Δεκέμβρη 2019 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τη Βίλλα Ζωγράφου και θα έχει αγωνίσματα:

  • Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. Sold Out
  • Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ. (δυναμικό βάδισμα, αγώνας για μαθητές γυμνασίων και λυκείων)
  • Αγώνα Δρόμου 1 χλμ. αποκλειστικά για μαθητές Δημοτικών σχολείων και τους συνοδούς τους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι ειδικές κατηγορίες: ΑμεΑ, ΚΑΠΗ

Δηλώσεις εγγραφής γίνονται στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου 09:00 – 15:00 και ηλεκτρονικά στις εξής διευθύνσεις:

Για τα 2,5 χλμ.: ΕΓΓΡΑΦΗ 2,5ΧΛΜ

Για το 1 χλμ.: ΕΓΓΡΑΦΗ 1ΧΛΜ

Πληροφορίες και στο www.facebook.com/ZografouCityRun

Δείτε τους χάρτες των διαδρομών:

Η διαδρομή των 5 χλμ. έχει εκκίνηση επί της οδού Γεωργίου Ζωγράφου, στο ύψος της Βίλας Ζωγράφου. Οι δρομείς συνεχίζουν λοξά αριστερά στην λεωφόρο Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου, διασχίζουν την λεωφόρο και κάνουν δεξιά στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου. Έπειτα, πραγματοποιούν αναστροφή στο ύψος της οδού Υπολοχαγού Καββαθά, διασχίζουν την οδό Γεωργίου Παπανδρέου και κάνουν αριστερά στην λεωφόρο Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου. Στη συνέχεια κάνουν δεξιά στην οδό Γρ. Κουσίδη και στο τέρμα της κάνουν δεξιά στην οδό Κρήτης. Συνεχίζουν στην οδό Αγίας Ελένης και κάνουν αριστερά στην οδό Μυκόνου. Τέλος, κάνουν δεξιά στην οδό Γεωργίου Ζωγράφου και τερματίζουν.

Η διαδρομή των 2,5 χλμ. έχει εκκίνηση επί της οδού Γεωργίου Ζωγράφου, στο ύψος της Βίλας Ζωγράφου. Οι δρομείς κάνουν δεξιά στην οδό 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας και έπειτα δεξιά στην λεωφόρο Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου, διασχίζουν την λεωφόρο και κάνουν δεξιά στην οδό Γρ. Κουσίδη και στο τέρμα της κάνουν δεξιά στην οδό Κρήτης. Συνεχίζουν στην οδό Αγίας Ελένης και κάνουν αριστερά στην οδό Μυκόνου. Τέλος, κάνουν δεξιά στην οδό Γεωργίου Ζωγράφου και τερματίζουν.

Η διαδρομή του 1 χλμ. έχει εκκίνηση επί της οδού Γεωργίου Ζωγράφου, στο ύψος της Βίλας Ζωγράφου. Οι δρομείς κάνουν δεξιά στην οδό 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας και έπειτα δεξιά στην λεωφόρο Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου, διασχίζουν την λεωφόρο και κάνουν δεξιά στην οδό Αγίου Γεωργίου. Ακολουθούν για λίγο την Νίκου Καζαντζάκη, στην συνέχεια κάνουν δεξιά στην Αγίου Γεωργίου και τέλος, κάνουν δεξιά στην οδό Γεωργίου Ζωγράφου και τερματίζουν.