Με την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, ξεκίνησε ξανά τη λειτουργία του το Ιλίσιο Κολυμβητήριο, από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρα από τα προβλεπόμενα, το ΝΠΔΔ χώρισε την κερκίδα στα δύο και προχώρησε σε σχετική σηματοδότηση προκειμένου οι αθλητές των δύο σωματείων να αφήνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, σε απόσταση ασφαλείας του ενός ατόμου με το άλλο.

Η επαναλειτουργία του έγινε, σύμφωνα με τη σχετική ΚΥΑ, μόνο για τα σωματεία που το χρησιμοποιούν δηλαδή τον Ηλυσιακό και τον Ποσειδώνα Ιλισίων, ενώ όταν ακολουθήσει ανάλογη κυβερνητική απόφαση, θα ανοίξει και για το κοινό.

Πρώτος σύλλογος που το χρησιμοποίησε ήταν ο Ποσειδώνας Ιλισίων ενώ την Δευτέρα αναμένεται να μπει στο κολυμβητήριο και ο Ηλυσιακός. Την πισίνα επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιώργος Γιαννακόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Δήμος Μπουλούκος οι οποίοι επέβλεψαν την τήρηση των μέτρων. Στο Ιλίσιο ήταν και ο Πρόεδρος του Ποσειδώνα, Θοδωρής Κόλλιας.