Ιδιαίτερα χρήσιμο και εποικοδομητικό αποδείχθηκε για τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Ζωγράφου, το Σεμινάριο με τους νέους κανονισμούς διαιτησίας στο ποδόσφαιρο, που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.

Ομιλητής ήταν ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας που ανέλυσε μεθοδικά τους νέους κανονισμούς και στη συνέχεια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες απ’ όλες τις ομάδες της περιοχής ενώ την παράσταση έκλεψε η γυναικεία ομάδα «Αθηνά» με την πολυπληθή της παρουσία. Την εκδήλωση συντόνισε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου, Ανδρέας Τσιμπούκης.

Εκ μέρους του ΝΠΔΔ ο Αντιπρόεδρος Δήμος Μπουλούκος, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, τόνισε: «Η νέα διοίκηση του Νομικού Προσώπου έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι θα βρεθεί δίπλα στα αθλητικά σωματεία του Δήμου Ζωγράφου και αυτό το αποδεικνύει συνεχώς. Δεν θέλουμε να είμαστε υπεύθυνοι μόνο για την παραχώρηση των αθλητικών χώρων στις ομάδες, αλλά να βρισκόμαστε συνεχώς στο πλευρό τους, να λύνουμε προβλήματα αλλά και να προσφέρουμε κάθε είδος βοήθεια. Όπως η σημερινή εκδήλωση που βοηθά στην επιμόρφωση των αθλητών πάνω στους νέους κανονισμούς. Με τον ίδιο ρυθμό και τρόπο θα πορευθούμε και στο μέλλον.»