Με νέα, σύγχρονα όργανα εξοπλίστηκε το Δημοτικό Γυμναστήριο Ζωγράφου που λειτουργεί στην οδό Πολυφήμου, απέναντι από την εφορεία Ζωγράφου.

Με απόφαση του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού παραγγέλθηκαν δύο όργανα, ένα cross over κι ένα rack τα οποία είναι πλέον στη διάθεση όσων χρησιμοποιούν το Γυμναστήριο.

Στην παραλαβή των δύο οργάνων ήταν ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Γιαννακόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Δήμος Μπουλούκος με τον κ. Γιαννακόπουλο να τονίζει το βάρος που επιθυμεί να δώσει η νέα διοίκηση του Νομικού Προσώπου στο Δημοτικό Γυμναστήριο.

«Είδαμε τις εισηγήσεις των γυμναστών μας και προχωρήσαμε στην παραγγελία των δύο οργάνων, τα οποία ήδη είναι διαθέσιμα στους χρήστες του Γυμναστηρίου. Στόχος της νέας διοίκησης είναι ν’ αναβαθμίσει τη λειτουργία του, καθώς αποτελεί ένα χώρο – κόσμημα για το Δήμο Ζωγράφου και το ΝΠΔΔ και σε συνδυασμό με τους γυμναστές μας που κάνουν εξαιρετική δουλειά, το Δημοτικό Γυμναστήριο μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των κατοίκων της πόλης».

To Δημοτικό Γυμναστήριο είναι εξοπλισμένο με πλήρη σειρά οργάνων γυμναστικής, μηχανημάτων fitness και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Σε ανεξάρτητη αίθουσα 100 τ.μ. πραγματοποιούνται ομαδικά προγράμματα Pilates,σουηδικής γυμναστικής και μυϊκής τόνωσης για αρχάριους και προχωρημένους από επαγγελματίες γυμναστές αποφοίτουςΤΕΦΑΑ. Παράλληλα λειτουργούν τμήματα διδασκαλίας λάτιν χορών όπως salsa, bachata, chacha, orientaldance, zouba, Arg. Tango, ευρωπαϊκών χορών ,Tango, foxtrotwalsh, καθώς και dancestretching.

Γενικός Τιμοκατάλογος (μαζί με προγράμματα)

(κοινό, οικογενειακό, πολύτεκνοι,  φοιτητές, συνταξιούχοι)

15ημερο      –        10€

1 μήνας       –        20€

2 μήνες       –        35€

3 μήνες       –        50€

6 μήνες       –         65€

8 μήνες       –       85€

1 χρόνος     –        100€

Τηλ: 210 7790555, 2107713815