Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο δίπλα στις ομάδες του Ζωγράφου που ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη νέα περίοδο.

Το Σάββατο παρακολούθησε τον πρώτο αγώνα στο νέο πρωτάθλημα, του Αστέρα Ζωγράφου στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης» και πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας με 3-0.

Ακολούθησε την Κυριακή ο αγώνας στο Κύπελλο μπάσκετ, του Φιλαθλητικού με τον Ηλυσιακό στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο και μετά πήγε στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» για την πρεμιέρα του Ηλυσιακού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Και στις τρεις συναντήσεις ο Δήμαρχος Ζωγράφου συνοδευόταν από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Γιαννακόπουλο και Δήμο Μπουλούκο, ενώ τους ποδοσφαιρικούς αγώνες τους παρακολούθησε μαζί με τους Αντιδημάρχους Γιάννη Βούρτση, Λάμπρο Καλλαρύτη, Δημήτρη Δήμα, καθώς και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τασία Μπότου.

Ο κ. Θώδας είχε συζητήσεις με τις διοικήσεις των ομάδων και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των ομάδων της πόλης.

dav