Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργος Γιαννακόπουλος συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα λόγω του κορωνοϊού.

Στην τηλεδιάσκεψη έγινε η παρουσίαση από την υγειονομική επιτροπή που έχει συσταθεί για το συγκεκριμένο σκοπό, του υγειονομικού πρωτοκόλλου που πρέπει να τηρηθεί σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις όταν λειτουργήσουν ξανά.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Αυγενάκης, σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν μόνο ανοιχτοί αθλητικοί χώροι και για την προπόνηση των επιλέκτων αθλητών που έχουν προτείνει οι αθλητικές ομοσπονδίες.

Σε ερώτηση του Γιώργου Γιαννακόπουλου για τα κολυμβητήρια, ο Υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε ότι οι πισίνες θα λειτουργήσουν σε δεύτερη φάση και μετά από σχετικές ανακοινώσεις.

Την τηλεδιάσκεψη παρακολούθησε και ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμος Μπουλούκος, ενώ στην τηλεδιάσκεψη μίλησαν επίσης ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.